fredag 30 december 2016

Årets sista cykling - 9 mil och Intervaller i Hakungebacken

Usch vad segt och tungt det gick hem från Österåker och 6 backintervaller 3 x Hakungebacken och 3 x från Österåker Kyrka och upp. De tog nog hårdare än jag trott och i grymma motvinden hem sen till Landsnora hade jag knappt styrfart. Blev 9 mil på mestadels lågintensitet förutom hårdkörning i backarna ca 25 min på hög intensitet. Har singelklinga på CX:en med 52 tänder. Dubbdäck och branten i Hakunge (typ Sthlms största vägg) kräver en del jobb.

Hade ingen bra kropp idag kände mig lite trött och kanske en smula bakis för Kajsa  jag o barnen firade 21 år sen vi träffades med hummer och Champagne igår.


Gott så men den här Drajjan innan maten tog nog lite cykelperformance idag, även om den kändes som en lysande ide och satt som en smäck igår..


Slet som ett djur för att komma upp i puls runt 90% och helst lite över enligt min ide om nästan bara högintensiv träning nu innan min operation den 11 januari men idag var det inte lätt.


Dagens ansträngningskurva

Annars kört på bra med 4:or en 5-6 ggr sista 10 dagarna och tänkte fortsätta en dryg vecka in på nyåret och göra samma tester för VO2 max i appen Fitness Test och förhoppningsvis se en bra ökning från start 21 december. Här mer info om varför fokus på hög intesiv träning nu finns några bra länkar i inlägget. http://jblifecycling.blogspot.se/2016/12/testar-en-ny-traningsregim.html?m=1

Nej nu verkar cykelåret 2016 vara slut för mig. Blev kanske inte helt som jag tänkt mig om man uttrycker sig milt. Men nästa år blir desto bättre. "Det kommer aldrig bli som förr det kommer bara bli bättre"

Gott nytt år!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar