lördag 25 mars 2017

Påt igen

Helvila sedan operationen i måndags med borttag av nyckelbensplatta. Har än en gång gått över förväntan med recoveryn, känns förstås lite men inga värktabletter sedan i onsdags och idag tog jag en dryg timmes cykelcomeback i vinterstudion. Solen och det vackra milda vårvädret lockade förstås till utecykling men ville känna på axeln i lugn och ro inne för att inte riskera något. 

Värmde upp dryga 20 min med tempocykeln, inga problem med axeln i tempoställning och benen kändes pigga efter långvila. Följde upp med 50 min Monark på lite olika intensitet mest måttlig med en 10 minutare lite hårdare. Som vanligt mycket högre puls när jag inte tränat på nära en vecka men sammantaget en lite bättre känsla än jag vågat hoppats på och för jäkla skönt efteråt.

Inte som ute i vårsolen men skönt att ha idag.

Sedan åkte vi hela familjen in till stan för att se Book of Mormons på China teatern. Helt skruvad, absurt vulgär och riktigt rolig. Per Andersson är en sån humorkung.


Imorgon ska det bli ännu varmare i solen. Tror jag tar en liten solosväng ute med racern imorgon, kanske borde vara försiktig med att äventyra ett känsligt skruvhålsperforerat nyckelben. Men det får bli med stort säkerhetsfokus och dessutom så är det min tur nu vinden har vänt..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar