tisdag 21 april 2015

Skön pratrunda

Kul och fin cykling idag med min granne Lasse och Jonas från Mallorcagänget. Har inte blivit många träningsrundor ute i vår och ännu mindre med sällskap så det blev en lugn pratrunda med dryga 8 mil på lågpuls 116 snitt, precis vad jag behövde efter alla hårda intervallpass.
Jonas och Lasse poserar efter rundan i nya laghjälmarna i Team Rejler Vätterngrupp. Poc Aerohjälm vi skrattade gott. De ser ut som Calimero i hjälmen. Men lätt och bra, man kan inte få allt😃


På hemvägen fick vi ändå upp farten så pass att det blev ett KOM i medvinden från Odensala till Märsta Strava. Lite nöjd att jag lyckades hålla mig borta från drinkbordet igår på Klasses stora 50 års fest. Det dignade av gott att äta och dricka men på drinkfronten nöjde mig med ett par glas champagne och en öl och det känns ju extra bra idag. Riktigt bra fest annars även om jag lämnade strax efter midnatt. Kroppen behöver bästa förutsättning till återhämtning nu med hård finalvecka på GIH samt Mallorca 312 på lördag morgon. Tendensen till slitenhet var i alla fall klart mindre idag, hoppas det håller i på 4:orna imorgon och det sista hårda intervallpasset på GIH. Nu finalen snart i Amstel Gold Race. Lär nog avgöras i Cauberg, klarar Gilbert det en 4 gång? Om 20 min har vi svaret. Hade ingen Amstel hemma men Punk Ipa funkar bra som substitut.

1 kommentar:

  1. Nej dom där hjälmarna gick inte av för hackor i fulhet... Frågan är om det inte skulle se bättre ut med en riktig "tempostrut"?

    SvaraRadera