tisdag 28 april 2015

Ute på vägen igen

Det går fort i hockey. Hade ju inte bettat i lördagseftermiddag på sjukhuset när jag inte kunde röra högerarmen och blev röntgad och omplåstrad att jag skulle cykla 7 timmar och 194 km tre dagar senare. 

Fantastisk oväntat och glad att det gick så bra. Med ett schysst järnrör kan man slå världen med häpnad sa Sockerconny. Jag säger det funkar bra med Tramadol och paracetamol också. Har gått över förväntan. Har visserligen gjort ont i axel / nyckelben men det hade nog känts likadant om jag legat vid poolen och det här var ju bra mycket roligare. 

Otroligt vackert på sträckan Banyalbufar- Estellencs på vägen till Andtratx faktiskt första gången jag cyklade den. Åk den ni som är här eller ska hit. 
Jonas Thomas och Peter testade sina Poc Vättern Team Rejlers eller som vi kallar dom Team Crescent..

En lång tur i lågpulsland med några 5-10 minuters körare, perfekt comebackpass. Förutom en dryg timmes oskön Palmacity cykling som vi hamnade i av misstag. Hur "lång" är Palma? Det tar ju verkligen aldrig slut. Kändes som världens längsta stad idag med hundratals stoppljus. Lyckades också med en SPD vurpa i ett av dem. Inte vad min kropp behövde men lyckades i alla fall välta åt andra hållet som tur var annars hade det kunnat gå illa. Imorgon blir det tydligen plattåkning mest på ostkusten. Sweet dreams! 

1 kommentar:

  1. Skönt att läsa att det funkade att köra igen! Enjoy!

    SvaraRadera