tisdag 1 december 2015

Avslutning Phuket TT Barkaka Aquathlon

I loungen på Phukets flygplats nu för hemfärd efter en kanonfin träningsvecka på Thanyapura Sportshotel. Idag bjöd Terrible Tuesday på snygg underhållning med TT Barkaka Aquathlon som är ca 2000 m löpning 400 m simning sen en dryg km löpning till. Ett 20 tal tävlingsstinna triatleter i speedos på starlinjen.

"Vuxna män gör saker tillsammans" lite Nilecityfeeling när starten går.
Bråttom i bassängen
Trötta och nöjda segrare Colting o Klas som gick i mål hand i hand

Veckan har verkligen överträffat alla mina förväntningar om vad kroppen skulle klara av. Cyklat 7 raka dagar ca 50 mil i värmen runt 35 grader och känt mig bättre och bättre hela tiden. Idag ett kort 35 km pass med några hårdare intervaller. Fick cykla sista passet på singelspeed då mina Sram Red jävlats mer eller mindre hela veckan men idag igick de inte att växla med överhuvudtaget. Hade för den relativt platta rundan ändå en relativt lagom växel men det blev mycket högkadensträning med upp till 128 i kadens utför och runt 100 i snitt. Bra att träna på kändes det som i alla fall och lunchen efteråt på lilla local syltan var lika god idag. Prawns with currypaste med 2 flaskor vatten för 120 baht..


Nu hem och helvila en 3-4 dagar sen dags för vinterstudion och Monark igen.Kanske lite vinterpendling snart också om det inte ser för halt ut. 

1 kommentar:

  1. Roligt att läsa att du är tillbaks på cykeln, med besked?!?

    SvaraRadera