torsdag 6 oktober 2016

Vätternrundan 2017 sub 7?

Efter två år i rad där skador uteslutit cyklande runt Vättern så har jag nu anmält mig till 2017 års lopp. Det blir med en snabbgrupp från Stockholm med ambition att cykla under 7 timmar. Än en gång ledda av urstarke Erik Vrang från Täby MTB. 31 starka namn klara i gruppen och vi siktar på att bli runt 40. Utmaning av allra tuffaste slag och allt måste verkligen stämma för att klara av det. Delar av gruppen försökte både 2015 och 2016 men det blev för tufft. 2014 däremot klarade vi med knappa halva gruppen målet med bara några sekunder tillgodo i ett helt galet lopp http://jblifecycling.blogspot.se/2014/06/vr-659-when-every-second-counts.html


Det blir min 5 Vätternrunda och det kanske allra bästa med det här är att de gemensamma träningar i gruppen som behövs för att ha en chans att klara målet är en otroligt bra träningsform som brukar skapa en riktigt bra form. Nu åker vi!

6 kommentarer:

 1. Tuff utmaning utan tvekan men om ni blir 40 gubbar av din och Wrangs kaliber finns det nog goda förutsättningar att klara det. Men 1.800 spänn för att köra det loppet... Som dom sa i någon film "That's just too fucking much!" Jag tror mig ha brutit mitt missbruk av Vättern runt efter loppet 2015 och när jag ser detta saknar jag inte VR mer direkt.... Ska bli spännande att följa er väg mot Sub 7 i alla fall!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Selast! Ja håller med det är väl dyrt, speciellt som vi bara nyttjar typ 1.5 liter vattenpåfyllning vid ett snabbt vattenstopp. Får väl sikta på en extra lättöl till potatissalladen efter i parken:-).

   Radera
 2. Härligt Jonas!
  Det är med skräckblandad förtjusning som jag ser fram emot träningspassen och VR nästa år. Blir riktigt taggad av att tänka på det!

  Just nu är vi 33!
  /Erik

  SvaraRadera
  Svar
  1. Grymt Erik! Kör nog en sväng redan imorgon på inspirationen:-)

   Radera
 3. Vilken starttid har ni? Mvh Johan

  SvaraRadera
 4. Tror det är 12.00 men inte säker

  SvaraRadera