söndag 15 december 2013

Happy Birthday

Hade jag idag och framför allt igår kväll. Uppe tidigt idag för att åka in till stan några timmar och packa upp lite kartonger till vårt nya kontor. Hann bli uppvaktad innan med american pancakes till frukost av min fru och ett paket. En grym samlingsbox med samtliga Bob Dylans 42 album samt ett par till med tidigare outgivna. Har många av dom på vinyl o cd innan. Men vilken grym box.

Men den bästa presenten från min kära fru var Håkan Hellström konserten på Hovet igår. Herregud så bra det var. Hade höga förhoppningar men jag blev helt överväldigad av de dryga två timmarna på ett fullt Hovet där de flesta av de 10 000 mer stod upp, sjöng och klappade än satt ned. Magiskt bra 15 manna band.  Och vilken grym liveartist han är Hellström. Ren och skär lycka. 
Har sett de flesta av världens giganter live. Speciellt på 80 och 90 talet då jag åkte på "allt". Rolling Stones 1982 som 16 årig inför 110 000 åskådare på Wembley stadium. Dylan en handfull gånger, liksom Springsteen 7-8 ggr, U2, Prince, Michael Jackson, Madonna osv. Har alltid rankat Springsteen på Ullevi 85 på innerplan som "top of life" men gårdagens känsla går upp högt högt. Fick en rolig hälsning från min syster som hittat en bild på oss som barn. Och där ser man ju tydligt att Hellström och jag är själsfränder:-)

Sen hade vi födeledagsmiddag med släkten. Kajsa hade gjort sin Bibimbap idag på kyckling. Världsklass och en lika bra Cheescake till efterrätt. Efter den kaloribomben fick jag energi nog till en knapp timme på Monarken när kalaset var slut.

Sen lite bubbelpool och kall öl och nu lite famiiljemys med tjejerna framför tv. En happy birthday.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar