torsdag 12 december 2013

Nystart

Idag var det sista cykelturen in till vår firma, SIP Nordic i Hitechbuilding (en av skyskraporna på Sergels torg). Vi har suttit lite väl stort på hela plan 13 och ska i helgen flytta till lite bättre anpassade lokaler på Kungsgatan. Sedan start 2006 har vi suttit i huset. Så lite vemodigt är det att packa alla grejer, byta om och duscha för sista gången. Det har ju blivit några cykelturer till kontoret de 4 sista åren..Men mer en skön omstart och början på nåt nytt och bättre hoppas och tror jag.

Cykelvägen in till stan blir fortsatt densamma bara jag får till logistiken med ombytesrum / kläd och duschrum på ett ok sätt. Dusch ska tydligen finnas, men verkar skralt med dressingroom och walk in closet:-). För att markera, ut med det gamla och in med det nya tyckte bakhjulet att vi skulle fira med en punktering sista cykeldagen. Som tur var kom den på Sveavägen på väg in i morse, så jag kom lindrigt undan och slapp byta slang ute.

Efter tidig hemcykling i milt skönt väder, (fortsätt så vintern..) blev det matlagning till fem tjejer, mina tre + två kompisar. Sen ett bra Monarkpass i vinterstudion. 30 min pä 250 w sen 20 hårda minuter med 310 w snitt, rätt jobbigt på slutet med puls upp på 160  (92% av maxpuls). Det ger 4.13 w / kg och är väl ungefär där jag har Monarktröskel nu skulle jag gissa. Till våren hoppas jag komma upp mot ca 340 w och 4.5 w/kg under 20-30 minuter. Avslutade en bra träningsdag med lite styrketräning, benböj och utfall och lite bål och "sån skit". Jag är svårt klen i benböj. Snacka om att man är grenspecifik tränad. Tycker typ 60 kg är rätt tungt. Men det blir väl (som med all annan träning) snabbt bättre om man kör på ett tag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar