onsdag 8 januari 2014

Drottning Beyonce och den frivillige Monarken

Vilken drottning hon är Beyonce. Fick hem nya skivan idag och i den var det en DVD med video på alla nya låtarna. Perfekt träningssällskap i vinterstudion eller perfekt? Om Beyonce är drottning är jag gärna den frivillige Monarken. Så upp på densamma och trampa igång. Har inte kört Monark på en vecka men desto mer utecykling i det milda vädret med 30 mil sista 5 dagarna. Igår och idag lugn jobbpendling så hyggligt ok i kropp och ben. Planerar ju sällan mina pass så strukturerat, det blir ofta efter känsla och idag svarade feelingen efter uppvärmning. "Kör en hård 20 minuters intervall på 4 kg med 80 i min.kadens" ok sa jag och trampade igång.

Det gick fin fint första 10 och pulsen nådde först 150 slag då. Ökade kadensen till runt 83-85 sista 10 och det blev förstås jobbigt därefter, men bra pepp och kände att det kan hålla hela vägen i 20 min. Sista minuterna grymt tuffa med puls upp mot 170 och säsongshögsta under vinterträningen på slutet. Tog ett bra tag att pusta ut, eller pusta? Lät nog mer som jag skulle föda eller så. Efter några minuter med "värkar" kunde jag mycket nöjd räkna ut 330 w snitt med formeln kalorier 475/ minuter 20/ 0.07188. Det ger 4.4 monarkwatt/ kg vilket jag är helnöjd med på 20 min.

Trampade lugnt 5 min för att avsluta med någa 1 minutare på 5 kg x 90 kadens och 450 w. Orkade 4 st med 3 min vila sen kunde inte ens Queen Beyonce få mig att uthärda mer idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar