måndag 13 januari 2014

Sufferfest Revolver

Fy f.. vad jobbigt det var. Inte kört Sufferfest Revolver filmen på över ett år och glömt bort hur fruktansvärt jobbig den är. 1 minutersintervaller är väl inte så jobbigt? Jo om det är 16 st på max med 1 min vila emellan. Första 30 sek går bra nästa 15 tungt och sista 15 sek är så absurt långa så det övergår allt förstånd, i alla fall mitt, och det 16 gånger i rad.
Körde första 5 på 4,5 kg och 100-110 kadens och "sista" 11  5 kg a 85-90 kadens. Någonstans mellan 430-470 w snitt per intervall och ca 6 w/kg. Känner mig klart watteffektivare på 85-90 än + 100 kadens.

Skönt nu att kolla idrottsgalan och vila ut. Har för första gången i livet röstat i Jerringpriset. På Henrik Stenson förstås. Tror dock inte det räcker i skidtokiga Sverige mot efter VM bragden så folkära Johan Olsson. All respekt till Johan, otrolig prestation han gjorde. Verkar också va en grymt trevlig och ödmjuk kille. Vi hamnade bakom honom med familj på planet till Mallorca veckan i våras och hann snacka både lite cykel och skidor. Johan sa bl.a att han kör mycket cykelträning off season.

Men det Stenson gjorde 2013 i en riktigt bred världsport som golf är nästan bortom ord. Det finns generellt minst 50 personer som kan vinna varje stor golftävling och det är osett historiskt förutom Tigers dominans när han var som bäst att hålla den nivån Stenson gjorde hela andra halvåret. Att vinna 2 tävlingar av fyra + finalen på PGA USA touren och sen ta hem hela Europatouren inkl. finalen är bara helt magiskt och enligt mitt tycke bland det största någonsin i svensk idrott. Och vilket avslutande slag från 225 m med vatten precis framför slår han årets snyggaste slag nästan i hål för albatross med tap in eagle. Go Stenson!

(Nu visade dom precis den lika magiskt (komiska) MTB Rage på idrottsgalan, vad sjukt skön han är Robert. Då blev det lite cykel på idrottsgalan i alla fall..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar