lördag 25 januari 2014

Ingen Wattbike desto mer Monark

Skulle kört Wattbike tävling idag 1000 meters sprintlopp. Men det blev inställt, flyttat igår. Synd hade varit kul, men det går säkert fler tåg. Blev en hel del trampat och tränat i Vinterstudion istället. Började med 25 min roddmaskin på fm innan jag skjutsade bort äldsta dottern som skulle testa lite Slalom i Väsjöbacken. Blev rätt slalomsugen när jag var där och lämnade henne, men hem istället och ner till min kära Vinterstudio. Ett snabbpass på 40 min hann jag med innan nästa tjej skulle iväg till kalas. Körde 30 hårda minuter på snitt 305 w med ökning sista 10. Kändes ok men inte hundra.

Sen några shoppingärenden, köpte bla en ny videokamera inför stundande Thailandsresa på sportlovet. Vår gamla blev stulen när vi hade villainbrott i somras. Tjuvar på bottenvåningen gick in från altan genom att skära ut en ruta från samtidigt som hela familjen sov där uppe, rätt scary..

På sen em dags för pass nr 3 ett "distanspass" på Monark, låter ju inte så kul, det är det inte heller. Men kände att jag behöver något längre lugnare pass vilket var ett tag sen. Körde två entimmes block på 128-130 puls. Tog lättare motstånd 2.5 kg och lite högre kadens dryga 90 för att träna på "mer spinn" 227 w första timmen och faktiskt lite högre 231 andra vilket känns som ett kvitto på att aerobiska basformen är rätt bra i och med stabil puls hela passet utan trend till stigande. Men lite segt mentalt stundtals att trampa 2 timmar. Grymt skönt nu efteråt dock. En lång bubbelpool med några glas blåbärsjuice. Nu snart helstekt rostbiff med potatisgratäng och till det vatten:-) Min vita månad är 3 veckor gången på måndag. Faktiskt gått lite lättare än vad jag hade trott. Även om jag måste erkänna att ett par glas rött hade inte varit fel nu till middagen. Det lutar dock åt en fuskdag redan på måndag då jag åker till Paris för en eftermiddagskonferens med ett stort franskt fondbolag. På kvällen har dom bankett med privatkonsert. Förra året var det "hemliga bandet" The Rolling Stones, ja visst är det sjukt. Stones på en privatkonsert. Nu är förväntningarna hyggligt höga på årets hemliga band. Då anser jag mig ha giltiga skäl för ett undantagstillstånd. Jag är ju dessutom i Paris. Då "måste" man ju dricka lite Champagne och annat gott franskt vin.
Not your everyday secret guest band.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar