tisdag 28 januari 2014

How to be a roadbiker och Joss Stone i Paris

Kul film om roadbikers subkultur How to be a roadbiker känner du igen dig?

Är i Paris och ska åka hem i em efter en lärorik dag och kul kväll igår. Ett av Frankrikes större fondbolag hade konferens igår.
Grand Hotel Intercontinental bra ställe

 Intressanta föresläsare en och bra ekonomisk outlook 2014. En blind indisk kvinna, professor och världsnamn inom området berättar i föredraget Sheena Iyengar The Art of Choosing om hur många valmöjligheter människor kan ta till sig och varför man ur kommersiellt perspektiv bör begränsa valmöjligheterna.

Matt Ridley höll sedan ett lysande föredrag om hur fantastiskt bra det går för världen vad gäller utveckling, rikedom, resurser, levnadsstandard utrotning av sjukdomar etc. Världen har aldrig varit i närheten av att må så bra och det blir hela tiden bättre. Mycket givande och skönt budskap i en värld som annars mest fokuserar på elände i ett nyhetsperspektiv. Ett annat föredrag av Matt med liknande innehåll ses härMatt Ridley when ideas have sex..

En dag med mycket input såväl intellektuellt samt i flytande och fast form. Han väl äta ett 50 tal Hors D Oeuvres av alla de slag till lunch och middag ackompanjerat av goda Champagner och Bordeaux  och Bourgogne viner. 
Nu orkar jag inte mer gåslever..

Tog en vilodag både från min vita månad och träningen igår. Man får ju va lite flexibel och anpassa sig..
Okej lite till då..

På kvällen hade dom ordnat en privatkonsert på lilla mysiga Theatre Mogadore. Mycket förväntan i luften då förra årets band var Rolling Stones. 
Laddade inför konserten. Kan det va Coldplay eller U2?

Man hade ju kunnat ge sin högra hand för att var där då. Nu blev det en annan Stone i form av Joss Stone, lysande även om det inte var RS, men vilken klass hon har, supersnygg, charmig och med en fantastisk soulröst, se Joss Stone Teardrops ett vasst 10 mannaband och Joss gjorde ett bra slut på en kul dag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar