tisdag 29 april 2014

Idag Piggen

Vaknade upp till strålande sol och så här långt lugna vindar, känns skönt inför dagens äventyr och hatkärlek det årliga testet uppför Puig Major nära 14 km med 6% lutning. Målsättning idag <44 min och ska försöka ta det lite lugnare i starten då känslan av att stumna halvvägs är så fruktansvärd både fysiskt och mentalt.

Igår en rätt lugn dag med 145 rätt platta km. Några skyltspurtar förstås och en stenhård sista solomil in mot Can Picafort  i grym motvind.

Sen åkte vi bort till "vår" cykelaffär sen många år "Sport Bequi" i Alcudia som ligger bredvid en sunkig engelsk bar med några plaststolar ute framför en parkering. Ungefär så oglamoröst man kan tänka sig men vårt favvoställe på hela ön. Det här är Mallorca för oss. Sitta i solen med en öl efter rundan och med jämna mellanrum knalla in i butiken (som lärt känna oss rätt bra) för att få hjälp med diverse cykelproblem / mek och förstås fråga om dom fått in "nåt nytt"? Nej inte sen lunch:-)

Uteserveringen på Frankies
En skymt av den vackra parkeringen
Dags för däckbyte till idag. Cyklade bort till Sport Bequi med nya Contitub Attack / Force runt halsen och kände mig som en TDF deltagare 1922.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar