torsdag 24 april 2014

Inatt åker vi

Gud vad kul det ska bli. En veckas cykling och skönt häng med ett supergäng.

Här är "klungan" till slut uppe allihop på Puig Major 2011. Min första cykling på Mallorca. Nu blir det fjärde gången med samma klunga, nu tre år äldre, tre år starkare som sent inatt eller tidigt imorgon bitti beroende på hur man ser kl 04.15 åker ut till Arlanda.

Prel ruttschema om 112 mil känns lagom utmanande5 kommentarer:

 1. Jag är inte alls avis, inte alls..... :-)

  Men en fråga, vad i hela friden har du på dig på fotot??? Pro Tour byxor är illa nog men på överkroppen, är det en vindväst utan nått under? OMFG!!! :-)

  SvaraRadera
 2. :-) Gillar du inte min snygga outfit? Jag hade ju precis börjat cykla 2011 och kunde inga klädkoder.. Skämt åsido det är inte så fullt illa som det ser ut. Vi står uppe vid toppen på Puig Mayor, blåsigt och kallt. Jag var en kvart eller så snabbare än sista man upp och hade den dyngsvettiga cykeltröjan avtagen på tork och förstås börjat frysa därför vindvästen på bar överkropp och brallor nedhasade.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Read it, learn it, live it! http://weightweenies.starbike.com/forum/viewtopic.php?t=29616 ;-)

   Radera
 3. Fast jag är mest avis och bitter på att jag inte får åka till Mallis nu. Ha det skoj och ser fram emot att läsa om Era rundor

  SvaraRadera
 4. Tack! Kör hårt hemma så kommer det lite rapporter från solen på Mallorca (såg att det skulle bli regn imorgon men dom har säkert fel:-)

  SvaraRadera