tisdag 1 april 2014

Backintervaller Sollentuna Vattentorn

Skönt, idag var den värsta träningsverken från helgen borta och jag kunde både jobbpendla och ikväll köra ett backintervallpass på klubbträningen med CK08. Vi var 6 st tappra som trotsade den kylslagna Stockholmskvällen för ett hårt backintervallpass runt Sollentuna Vattentorn upp och ned långa varvet 5 gånger. Ja efter 5 gånger vek jag hemåt då jag tänkte köra Smacktempo premiären imorgon och inte vill köra helt slut på mig. De andra fortsatte ett gäng varv till. Tycker det ser riktigt lovande ut för oss i seniorklass och andra lopp typ Smack där vi kommer ställa upp med starkt gäng. Det var bra tryck i backen idag på allihop.
 
 
Bild från Ibike visar högsta enminutseffekt under 10 intervaller 5 i lilla och 5 i stora på nära 500 samt 600 w. Högsta 1 minutsefffekt i sista intervallen med 607 w, rätt slut uppe vid högsta punkten vid tornet. Klart nöjd med den effekten känslan och farten och hoppas på en bra tempodebut imorgon.
 


2 kommentarer:

  1. 600 Watt under en minut skojjar man inte bara bort sådär... Riktigt bra, du kommer bli giftig i år igen. Lycka till imorgon så ses vi väl på Östgötaloppet?

    SvaraRadera
  2. Tack Johan! Jo jag har anmält mig till Östgötaloppet i år igen. Tvekade lite först men är för tävlingssugen:-) kör hårt o lycka till med förberedelserna. Ses den 13 april.

    SvaraRadera