söndag 21 juli 2013

125 blåsiga kilometer

Bra distanspass med några klubbkompisar idag. Vi var 5 som gav oss av från Nora torg med sikte mot roslagen och en fika på Lisinge GK. Kraftiga vindar mot och sida mot dit de första 6 milen. Tempot var inte mördande men i förningarna biter vinden i och pulsen går upp. 

Premiärtur med nya skorna Mavic Huez och var lite orolig för hur det skulle funka med ett långpass direkt, men de kändes kanon hela vägen till kaffet på Lisinge GK efter dryga 6 mil. Efter kaffet kom belöningen och medvind hem. Oj vad det gick på vägen över Brollsta bort mot Täby. Solen i ansiktet , vinden i ryggen och pigga ben. Cykling när den är som bäst. Hemma igen helnöjd med ett bra pass och pigg kropp. Skorna kändes hur bra som helst hela rundan. Superlätta 183 gram st, bra passform, vridstyva och en oslagbar "aircondition" i den nästan genomskinliga tunna meshväven på ovansidan som ger lysande luftning varma dagar. Snygga är dom också:-)

Nu en fullmatad sportsöndag framför Ipad på altan och sen TV. I skrivande stund har Stensson börjat finalrundan kanon på British Open och är 2 under efter 6 för dagen, ett från ledande Westwood. Sverige har 3-0 ledning mot Island i halvtid och senare ikväll en stor show med spurten på Champs Elysee. Tar Cav 5 raka eller blir det Kittel? Eller Greipel? Jag tror Cav tar det men hejar lite på Kittel.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar