onsdag 17 juli 2013

Tänk om alla veckor kunde vara så här

Vad mer kan man begära? En fantastisk vecka på landet på Smidö (Bro) med makalöst väder, bad med barnen varje dag i en 22 gradig Mälaren. TDF på eftermiddagarna och så lite egen cykling däremellan. Goda middagar och gott vin. Hur svårt kan det va? Mer än så här begär jag inte..

Nu hemkommen till Landsnora Sollentuna efter en fin hemcykling med sedvanlig omväg blev 75 k idag.  Kört på bra nu med 50 mil senaste veckan varav en vilodag. Cyklat solo hela tiden i rätt mycket vind, vilket tar på krafterna mer än vad man tror. Rätt så bra fart hela tiden runt 35 fart, men benen har varit  begränsningsfaktor nu senaste dagarna mer än hjärta lungor, så helt klart lite nedkörd nu och svagare form nu än tidigare i sommar. 

Då passar det ju bra nu med ett par tre dagars vila. Imorgon åker vi på en lite miniturne hela familjen till Kalmar och Öland några dagar för att hälsa på Mamma i Kalmar och Morbror med familj på Öland / Klinta By. Blir kul och ser fram mot vår traditionsenliga golf på på Ekerum på fredag. Ska också stanna till på vägen ned imorgon i min barn och ungdomsstad Västervik för ett lunchsstopp. Har inte varit där nu på några år. Blir kul att få se miljöerna runt Fiskartorget igen och känna ungdomssynderna komma upp som flashbacks i minnet.

Hoppas förstås också att få till logistiken med TDF tittande på Alpe d Huez imorgon också. Tror Rodriguez  kan bli lite farlig imorgon och på fredag, lördag och smyga upp mot en pallplacering. Han såg stark ut i dagens bergstempo, bakom den omöjlige Froome som bara en skada eller olycka kan stoppa från triumfen på söndag vid Champs Elysee. Men det är några grymt häftiga etapper kvar med kronjuvelen Alpe D Huez 2 ggr imorgon för första gången i tourens historia. Nu hörde jag att väderleksprognosen var dålig så ev stryks andra klättringen. Håller tummarna för att så ej blir fallet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar